Har du en favoritplats?

Publicerad 2013-11-21 07:07:00 i Allmänt,

Ja, jag har två favoritplatser i norrtälje och sen är det ju spanien också som är en av mina favoritplatser!
 
Den första favoritplatsen här i Norrtälje för mig är uppe på Södra bergen. NI som inte riktigt vet vad de ligger så ska jag nu berätta det för er... Tänk er Frälsningsarméns backen (branta backen nere på stan) Upp ungifär halvvägs sen tar man de tusenmiljoner trapporna till höger och sen är man uppe vid en utkiksplats över norrtälje centrum.
Det är så jäkla skönt att gå upp dit på kvällen, bara sitta där, lyssna på musik och bara glömma allt för ett tag.
 
 
 
Mitt andra ställe är lite svårare att förklara men de ligger på borgmästarholmen och det är som en liten ö brevid kärleksudden (badplats). Nästan längst bort till vänster finns det en grillplats. Nedanför lite mera till vänster finns det som klippor vid vattnet som man kan sitta på och bara tänka och va för sig själv ett tag. Dit brukar jag oftast gå när jag är ute med Mille eller om jag är ute och springer. När jag väl har tagit mig ut dit brukar jag stanna ca 10min och bara ta det lungt. 
 
 
 
Den tredje platsen är ju då spanien men det är bara för att jag känner mig så hemma där på nått sätt. När man väl har kommit dit tänkar man inte på något förutom sig själv och dom man har åkt dit med. Man lämnar verkligheten hemma och bara kan göra precis vad man känner för! 
 
( Bjussar på denna prima bild av mig i spanien )
 
 
Puss & Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela